El govern de Cabassers no atén les seves obligacions

Un ajuntament ha de funcionar d’acord a unes normes democràtiques, establertes per la Llei, i qui forma govern i té la responsabilitat de dirigir la corporació també està obligat a respectar aquestes normes. El govern del municipi ha de complir els mínims democràtics exigibles.

Sol·licituds que hem formulat al govern i que ni tan sols no ha respost:

❌ Despatx pel grup municipal [document]

❌ Bústia [document]

❌ Dades del grup a la web [document]

❌ Participació als òrgans d’informació [document]

❌ Compliment de la Llei de Política Lingüística [document]

❌ Respostes a les preguntes al Ple [document]

Sol·licituds presentades de les que encara no tenim resposta:

⚠️ Compliment de la llei de protecció animal [document]

⚠️ Reunió amb l’alcalde per a parlar del compliment de la llei de protecció animal [document]

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Proposem que els pressupostos 2024 contemplin una partida per a prospeccions arqueològiques
  Proposem que els pressupostos 2024 contemplin una partida per a prospeccions arqueològiques

  Cabassers té un patrimoni arqueològic inexplorat, del que de tant en tant n’apareixen indicis. A les fotos: una moneda romana del 383/88 d.C. trobada al terme, i una teula, possiblement també romana. A Junts Cabassers creiem que la cultura és un motor de transformació, i el nostre patrimoni s’ha d’explicar. I per a poder-lo explicar…

 • El grup municipal de Junts Cabassers està al vostre servei
  El grup municipal de Junts Cabassers està al vostre servei

  Falta menys d’un mes per a la celebració del proper ple ordinari de l’Ajuntament de Cabassers. Recordeu que teniu el grup municipal de Junts a la vostra disposició per a formular preguntes al govern i presentar propostes perquè el ple les voti. Podeu fer-nos arribar les vostres aportacions mitjançant aquesta web: sindic.cabassers.net Les vostres comunicacions romanen confidencials…

 • La GAIP dona la raó a Junts Cabassers i obliga el govern municipal a facilitar informació pública
  La GAIP dona la raó a Junts Cabassers i obliga el govern municipal a facilitar informació pública

  L’accés a la informació pública és un dret reconegut per la legislació vigent, i negar-lo constitueix una infracció que pot comportar sancions per als responsables de l’incompliment. La Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP) és l’autoritat que vetlla pel compliment de la normativa en matèria de transparència. Durant els mesos…

Categories