Participeu

Si ja heu llegit el nostre projecte i hi esteu d’acord, és ben possible que us hi vulgueu implicar d’alguna manera, i sereu molt benvinguts, perquè és un projecte de millora per a tothom, i és amb tothom que el volem dur a terme. Aquí us expliquem com us hi podeu implicar:

Apunteu-vos

Voleu formar part del Comitè Local? Escriviu-nos a junts@cabassers.net.

Afilieu-vos

Us voleu afiliar a Junts per Catalunya? Ho podreu fer mitjançant aquest enllaç.

Col·laboreu

No voleu formar part del grup però voleu participar d’aquest projecte? Volem escoltar a tothom i volem parlar amb tothom qui tingui interès en el futur de Cabassers. Volem parlar de Cabassers. Si voleu exposar qualsevol assumpte, podeu utilitzar els recursos de contacte directe i participar als actes públics que convocarem.

Proposeu

Assumim el compromís de recollir les propostes dels membres del grup, col·laboradors i ciutadans per tal de valorar-les i representar-les i defensar-les al Ple, en forma de proposta de resolució, moció o pregunta. Teniu necessitats que ara no s’atenen? Teniu queixes que no s’escolten? Plantegeu algun tema que s’ha quedat sense resposta? Contacteu-nos.

Digueu-hi la vostra

No esteu empadronats a Cabassers, no hi voteu, però hi teniu vinculació? Aquest també és el vostre poble, i la vostra veu també s’ha d’escoltar. Participeu del nostre projecte, que vol sentir i parlar amb totes les veus que tinguin alguna cosa a dir.

Teniu queixes?

Posem a la vostra disposició les funcions del Síndic per a assessorar-vos i traslladar les vostres preocupacions a l’Ajuntament. Podem fer que el Ple es pronunciï, que l’alcaldia respongui preguntes i també podem obtenir informació pública relacionada amb les matèries que us afectin. Si necessiteu ajuda no dubteu a contactar amb nosaltres.

Seguiu-nos

Voleu estar al cas de les novetats i activitats que preparem? Seguiu-nos.