Participació

Si ja heu llegit el nostre projecte i hi esteu d’acord, és ben possible que us hi vulgueu implicar d’alguna manera, i sereu molt benvinguts, perquè és un projecte de millora per a tothom, i és amb tothom que el volem dur a terme. Aquí us expliquem com us hi podeu implicar:

Apunteu-vos

Voleu formar part de la candidatura? Escriviu-nos a info@cabassers.net i us convocarem a la reunió constituent, on farem les presentacions i decidirem:

-Si ampliem el programa electoral (entenent que ara hi relacionem, gairebé exclusivament, els mínims exigibles per a la qualitat democràtica de les institucions).
-Si ens presentem per una força política ja constituïda i quina, sota una agrupació d’electors, o si creem el nostre propi partit polític d’àmbit exclusivament cabasserol.
-La composició de la llista electoral i l’ordre dels candidats.

Col·laboreu

No voleu formar part de la candidatura però voleu participar d’aquest projecte? Volem escoltar a tothom i volem parlar amb tothom qui tingui interès en el futur de Cabassers. Volem parlar de Cabassers. Si voleu exposar qualsevol assumpte, podeu utilitzar els recursos de contacte directe i participar als actes públics que convocarem.

Proposeu

Assumim el compromís de recollir les propostes dels ciutadans per tal de valorar-les i solucionar-les, si s’escau, des del nou consistori, a partir del maig del 2023. Si governem, tindrem la responsabilitat de resoldre allò que ens plantegeu. Si som oposició, ens comprometem a representar el que ens exposeu. Teniu necessitats que ara no s’atenen? Teniu queixes que no s’escolten? Plantegeu algun tema que s’ha quedat sense resposta? Contacteu-nos.

Digueu-hi la vostra

No esteu empadronats a Cabassers, no hi voteu, però hi teniu vinculació? Aquest també és el vostre poble, i la vostra veu també s’ha d’escoltar. Participeu del nostre projecte, que vol sentir i parlar amb totes les veus que tinguin alguna cosa a dir.

Seguiu-nos

Voleu estar al cas de les novetats i activitats que preparem? Seguiu-nos: