Ajornada la sessió ordinària de la Comissió Especial de Comptes

La Comissió Especial de Comptes va ser convocada el 25 d’octubre per al 30 d’octubre. En no complir-se el termini de quinze dies entre la convocatòria i la celebració de la sessió que preveu l’art. 101.3 del TRLMRLC per a tenir temps suficient per a estudiar el Compte General, hem demanat l’ajornament de la reunió. També n’hem demanat l’ajornament perquè encara no s’ha resolt el recurs de reposició que vam presentar el 06/09/2023 contra la constitució de la Comissió, en considerar errònia la seva composició.

Es tornarà a convocar la sessió ordinària respectant el termini que preveu la Llei i havent resolt el recurs interposat.

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Proposem que els pressupostos 2024 contemplin una partida per a prospeccions arqueològiques
  Proposem que els pressupostos 2024 contemplin una partida per a prospeccions arqueològiques

  Cabassers té un patrimoni arqueològic inexplorat, del que de tant en tant n’apareixen indicis. A les fotos: una moneda romana del 383/88 d.C. trobada al terme, i una teula, possiblement també romana. A Junts Cabassers creiem que la cultura és un motor de transformació, i el nostre patrimoni s’ha d’explicar. I per a poder-lo explicar…

 • El grup municipal de Junts Cabassers està al vostre servei
  El grup municipal de Junts Cabassers està al vostre servei

  Falta menys d’un mes per a la celebració del proper ple ordinari de l’Ajuntament de Cabassers. Recordeu que teniu el grup municipal de Junts a la vostra disposició per a formular preguntes al govern i presentar propostes perquè el ple les voti. Podeu fer-nos arribar les vostres aportacions mitjançant aquesta web: sindic.cabassers.net Les vostres comunicacions romanen confidencials…

 • La GAIP dona la raó a Junts Cabassers i obliga el govern municipal a facilitar informació pública
  La GAIP dona la raó a Junts Cabassers i obliga el govern municipal a facilitar informació pública

  L’accés a la informació pública és un dret reconegut per la legislació vigent, i negar-lo constitueix una infracció que pot comportar sancions per als responsables de l’incompliment. La Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP) és l’autoritat que vetlla pel compliment de la normativa en matèria de transparència. Durant els mesos…

Categories