L’Ajuntament, a proposta de Junts, publicarà totes les actes a la seu electrònica

Al Ple ordinari del 19 de setembre de 2023 es va prendre l’acord, a proposta de Junts, de publicar totes les actes dels Plens a la seu electrònica de l’Ajuntament. Pel mateix acord els llibres d’actes en paper (que comencen a mitjans del segle XIX) també seran digitalitzats i posats a disposició dels ciutadans a la mateixa seu electrònica.

La publicació de les actes és una obligació legal que tenen els ens. Fins ara només hi havia publicada una sèrie del 2011 al 2021, i gràcies a l’acord que Junts ha portat al Ple la seu electrònica contindrà totes les actes.

La transparència i l’accés a la informació són condicions bàsiques perquè els ciutadans puguin fiscalitzar l’Administració i perquè aquesta pugui retre’ls comptes.

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva
  Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva

  Aquesta mesura és fruït de la negociació del reial decret 8/2023 del mes de gener. El dia 10 de gener Junts per Catalunya negocia amb el PSOE millores en l’autogovern i el benestar i qualitat de vida dels catalans. Incorpora en els Reials Decrets, entre d’altres mesures, la rebaixa del 5% al 0% de l’IVA…

 • Resum del ple extraordinari del 18 de juny de 2024
  Resum del ple extraordinari del 18 de juny de 2024

  L’ordre del dia del ple extraordinari del 18 de juny de 2024 només tenia dos punts, ambdós relacionats amb l’abastiment d’aigua. El primer punt era l’aprovació definitiva del projecte “Construcció d’un nou pou amb caseta al polígon 10, parcel·la 123 de Cabacés”, amb un pressupost de 110.525,99€, aprovar la relació detallada de béns i drets…

 • Convocatòria de ple extraordinari pel 18 de juny
  Convocatòria de ple extraordinari pel 18 de juny

  El proper 18 de juny de 2024, a les 19h i a la sala de plens de l’Ajuntament de Cabassers, se celebrarà una sessió extraordinària amb dos punts a l’ordre del dia: 1- Aprovació definitiva del projecte “Construcció d’un nou pou amb caseta al polígon 10, parcel·la 123 de Cabassers”. Aquest projecte fou aprovat inicialment…

Categories