Proposta per a governar en coalició l’Ajuntament de Cabassers

El govern municipal d’ERC ens ha demanat en diverses ocasions (la més recent, el 14 de setembre) que entrem a govern. Acceptem la seva invitació a fer aquest pas, i fixem les condicions i els requisits per a fer efectiu un govern de coalició a Cabassers. Per això hem traslladat als regidors d’ERC la següent proposta:

El Grup Municipal Junts-Compromís Municipal fa una proposta a Independents per Cabacés-AM per governar conjuntament en coalició l’Ajuntament de Cabassers, basada en els següents punts:

a) La garantia de la transparència de l’Administració.

b) La garantia del compliment normatiu.

c) La constitució de la Junta de Govern Local, amb una periodicitat de sessions quinzenals, algunes de les quals poden tenir únicament caràcter deliberant i no resolutori i per tant sense requerir la presència de fedatari públic ni la transcripció a llibres oficials.

Per a desenvolupar les nostres funcions de govern demanem:

d) Formar part de la Junta de Govern Local.

e) La creació de la regidoria de Transparència, Bon Govern i Digitalització i la delegació de les seves atribucions, que seran: fer efectiva i supervisar l’aplicació de la normativa de transparència, supervisar el compliment normatiu de l’Ajuntament (amb la capacitat de sol·licitar informes jurídics sobre qualsevol tipus d’actuacions als assessors corresponents) i impulsar la digitalització de l’Administració local.

f) La representació davant del Consorci Localret.

g) La creació de la regidoria de Gestió de Recursos Naturals i Paisatge i la delegació de les seves atribucions, amb l’objectiu principal de crear una política de gestió de l’aigua i dels boscos.

h) La representació davant de la Junta Rectora del Parc Natural de la Serra de Montsant, a la Mancomunitat del Parc Natural de la Serra del Montsant i a totes les altres actuacions que afectin el parc.

i) La representació davant de la Junta Central d’Usuaris de les aigües del riu Montsant (Comunitat de Regants).

17/09/2023

Descarregueu aquí el document signat electrònicament.

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva
  Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva

  Aquesta mesura és fruït de la negociació del reial decret 8/2023 del mes de gener. El dia 10 de gener Junts per Catalunya negocia amb el PSOE millores en l’autogovern i el benestar i qualitat de vida dels catalans. Incorpora en els Reials Decrets, entre d’altres mesures, la rebaixa del 5% al 0% de l’IVA…

 • Resum del ple extraordinari del 18 de juny de 2024
  Resum del ple extraordinari del 18 de juny de 2024

  L’ordre del dia del ple extraordinari del 18 de juny de 2024 només tenia dos punts, ambdós relacionats amb l’abastiment d’aigua. El primer punt era l’aprovació definitiva del projecte “Construcció d’un nou pou amb caseta al polígon 10, parcel·la 123 de Cabacés”, amb un pressupost de 110.525,99€, aprovar la relació detallada de béns i drets…

 • Convocatòria de ple extraordinari pel 18 de juny
  Convocatòria de ple extraordinari pel 18 de juny

  El proper 18 de juny de 2024, a les 19h i a la sala de plens de l’Ajuntament de Cabassers, se celebrarà una sessió extraordinària amb dos punts a l’ordre del dia: 1- Aprovació definitiva del projecte “Construcció d’un nou pou amb caseta al polígon 10, parcel·la 123 de Cabassers”. Aquest projecte fou aprovat inicialment…

Categories