L’acta del ple extraordinari del 7 d’agost no recull les intervencions de Junts

L’acta del ple extraordinari del 7 d’agost no recull les intervencions de Junts als debats de les propostes de resolució, acreditades per l’enregistrament de la sessió.

Abans de votar la proposta de resolució sobre la constitució de la Comissió Especial de Comptes vam dir que hi votaríem en contra perquè no estàvem d’acord amb la resolució de l’esmena presentada contra aquella mateixa proposta al ple anterior, i que per tant presentaríem recurs de reposició contra l’acord si s’aprovava.

A les propostes d’acord sobre modificacions de pressupost vam queixar-nos del fet que no s’havia atès una sol·licitud d’informació que havíem presentat el 2 d’agost demanant conèixer el fons de la qüestió, i que per tant ens havíem d’abstenir en la votació perquè no ens podíem pronunciar ni a favor ni en contra de matèries que desconeixíem. També vam anunciar la interposició d’una denúncia davant de la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública per no haver-se complert l’obligació de posar a disposició dels regidors el contingut dels expedients de l’ordre del dia del ple.

Hem demanat que es rectifiqui aquesta acta per tal que reflecteixi la realitat de la sessió i les nostres intervencions, que es poden verificar a l’enregistrament del ple.

Vegeu la reclamació que hem presentat.

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Volem que el pou que vol construir l’Ajuntament sigui del poble i per al poble
  Volem que el pou que vol construir l’Ajuntament sigui del poble i per al poble

  Volem que el pou que vol construir el govern municipal sigui del poble i per al poble. Per això hem votat en contra de la modificació del pressupost 02/2024, de crèdit extraordinari i suplement de crèdit, perquè creiem que cal anar pas a pas. El pou només es pot perforar en terrenys municipals, mai en…

 • Convocatòria de ple extraordinari pel 22 d’abril de 2024
  Convocatòria de ple extraordinari pel 22 d’abril de 2024

  S’ha convocat ple extraordinari pel proper dilluns, 22 d’abril de 2024, a les 19:30h, amb un sol punt a l’ordre del dia: Aprovació de la modificació del pressupost 02/2024 de crèdit extraordinari i suplement de crèdit. Se sotmetran a consideració del Ple les següents matèries: Crèdit extraordinari (la partida no existeix al pressupost): 110.526€ per…

 • Demanem a l’Ajuntament de Cabassers que participi en la commemoració dels 700 anys del comtat de Prades
  Demanem a l’Ajuntament de Cabassers que participi en la commemoració dels 700 anys del comtat de Prades

  Enguany se celebren els 700 any del comtat de les Muntanyes de Prades i de la seva annexió a la baronia d’Entença. La baronia de Cabassers era una jurisdicció perifèrica del comtat (el comte hi administrava justícia penal en nom del rei, i el bisbe de Tortosa hi administava la justícia civil com a baró).…

Categories