Demanem que es garanteixi el bon estat del camí de Cavaloca

El camí de Cavaloca es troba en mal estat de conservació, i això fa difícil el trànsit de vehicles. El camí permet l’accés a diverses cases aïllades, una de les quals és habitada tot l’any per una família amb canalla en edat escolar. Aquests infants s’han de desplaçar com a mínim dos cops al dia durant el curs per anar i tornar dels centres educatius. El camí també serveix per accedir a diverses explotacions agrícoles i és una via d’entrada a la zona del Parc Natural de la Serra de Montsant. Així mateix, és una via que poden utilitzar els Bombers i altres serveis d’emergències en cas d’incendi o altres contingències. Aquest camí és un bé de domini i ús públic, i per tant de titularitat municipal, per la qual cosa l’Ajuntament ha de garantir el seu bon estat de conservació, que sigui transitable i la seva seguretat. La competència (i per tant l’obligació) de la conservació del camí és municipal, i per això hem presentat una proposta de resolució perquè el ple acordi dur a terme les accions necessàries per a reparar aquesta via.

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva
  Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva

  Aquesta mesura és fruït de la negociació del reial decret 8/2023 del mes de gener. El dia 10 de gener Junts per Catalunya negocia amb el PSOE millores en l’autogovern i el benestar i qualitat de vida dels catalans. Incorpora en els Reials Decrets, entre d’altres mesures, la rebaixa del 5% al 0% de l’IVA…

 • Resum del ple extraordinari del 18 de juny de 2024
  Resum del ple extraordinari del 18 de juny de 2024

  L’ordre del dia del ple extraordinari del 18 de juny de 2024 només tenia dos punts, ambdós relacionats amb l’abastiment d’aigua. El primer punt era l’aprovació definitiva del projecte “Construcció d’un nou pou amb caseta al polígon 10, parcel·la 123 de Cabacés”, amb un pressupost de 110.525,99€, aprovar la relació detallada de béns i drets…

 • Convocatòria de ple extraordinari pel 18 de juny
  Convocatòria de ple extraordinari pel 18 de juny

  El proper 18 de juny de 2024, a les 19h i a la sala de plens de l’Ajuntament de Cabassers, se celebrarà una sessió extraordinària amb dos punts a l’ordre del dia: 1- Aprovació definitiva del projecte “Construcció d’un nou pou amb caseta al polígon 10, parcel·la 123 de Cabassers”. Aquest projecte fou aprovat inicialment…

Categories