Visita de Jordi Turull a Cabassers

Avui el Secretari General de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha visitat Cabassers i hem tingut l’ocasió de mostrar-li un dels nostres motors econòmics, la indústria agroalimentària.

Ha conegut el celler Mas de les Vinyes i els vins joves i de criança que elabora sota el segell de qualitat de la DO Montsant: Mas de les Vinyes, Racó d’Atans i Traca i Mocador. També hem visitat els dos productors d’oli d’oliva verge extra de Cabassers: Miró Cubells SL (productor de les marques Cavaloca, Mesae i Molí de l’Oli) i l’Agrícola i Secció de Crèdit de Cabacés (que produeix els olis Baronia de Cabacés i Fusió d’Aromes, totes dues sota la DOP Siurana). També hem tingut una trobada amb representants de la indústria avícola local.

Els membres de les candidatures de Junts per Catalunya a la Bisbal de Falset, Cabassers i Falset hem pogut compartir impressions amb el Secretari General durant el dinar a Cal Trucafort de la Bisbal de Falset.

A Junts per Cabassers valorem el sector agroalimentari del municipi i creiem que és important que les institucions i la política acompanyin la creació d’un marc adequat al desenvolupament empresarial de les iniciatives privades.

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Volem que el pou que vol construir l’Ajuntament sigui del poble i per al poble
  Volem que el pou que vol construir l’Ajuntament sigui del poble i per al poble

  Volem que el pou que vol construir el govern municipal sigui del poble i per al poble. Per això hem votat en contra de la modificació del pressupost 02/2024, de crèdit extraordinari i suplement de crèdit, perquè creiem que cal anar pas a pas. El pou només es pot perforar en terrenys municipals, mai en…

 • Convocatòria de ple extraordinari pel 22 d’abril de 2024
  Convocatòria de ple extraordinari pel 22 d’abril de 2024

  S’ha convocat ple extraordinari pel proper dilluns, 22 d’abril de 2024, a les 19:30h, amb un sol punt a l’ordre del dia: Aprovació de la modificació del pressupost 02/2024 de crèdit extraordinari i suplement de crèdit. Se sotmetran a consideració del Ple les següents matèries: Crèdit extraordinari (la partida no existeix al pressupost): 110.526€ per…

 • Demanem a l’Ajuntament de Cabassers que participi en la commemoració dels 700 anys del comtat de Prades
  Demanem a l’Ajuntament de Cabassers que participi en la commemoració dels 700 anys del comtat de Prades

  Enguany se celebren els 700 any del comtat de les Muntanyes de Prades i de la seva annexió a la baronia d’Entença. La baronia de Cabassers era una jurisdicció perifèrica del comtat (el comte hi administrava justícia penal en nom del rei, i el bisbe de Tortosa hi administava la justícia civil com a baró).…

Categories