Fem equip!

Junts per Cabassers no és una llista tancada a unes eleccions municipals i prou; és un grup de veïns amb inquietuds, compromesos amb el seu poble i amb ganes de participar de la vida política municipal per aconseguir la millora de la vida de tothom. Les decisions es prenen per consens i majoria, i els qui són a la candidatura representen a tot el grup i defensen les decisions preses en comú.

El grup és obert també als qui, sense estar empadronats al municipi, són fills de Cabassers o hi tenen relació. Ens organitzem en una estructura participativa que permet debatre amb agilitat les matèries que proposa qualsevol dels membres de l’equip. Molta feina la fem en línia, sense necessitat d’haver de convocar reunions presencials que costen de compatibilitzar amb els horaris de tothom. Per això, on sigui cadascú no és cap problema per a participar, parlar, debatre i decidir.

Si voleu formar part de l’equip, escriviu-nos: junts@cabassers.net

Per a conèixer altres formes de participació, consulteu aquest enllaç.

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Proposem que els pressupostos 2024 contemplin una partida per a prospeccions arqueològiques
  Proposem que els pressupostos 2024 contemplin una partida per a prospeccions arqueològiques

  Cabassers té un patrimoni arqueològic inexplorat, del que de tant en tant n’apareixen indicis. A les fotos: una moneda romana del 383/88 d.C. trobada al terme, i una teula, possiblement també romana. A Junts Cabassers creiem que la cultura és un motor de transformació, i el nostre patrimoni s’ha d’explicar. I per a poder-lo explicar…

 • El grup municipal de Junts Cabassers està al vostre servei
  El grup municipal de Junts Cabassers està al vostre servei

  Falta menys d’un mes per a la celebració del proper ple ordinari de l’Ajuntament de Cabassers. Recordeu que teniu el grup municipal de Junts a la vostra disposició per a formular preguntes al govern i presentar propostes perquè el ple les voti. Podeu fer-nos arribar les vostres aportacions mitjançant aquesta web: sindic.cabassers.net Les vostres comunicacions romanen confidencials…

 • La GAIP dona la raó a Junts Cabassers i obliga el govern municipal a facilitar informació pública
  La GAIP dona la raó a Junts Cabassers i obliga el govern municipal a facilitar informació pública

  L’accés a la informació pública és un dret reconegut per la legislació vigent, i negar-lo constitueix una infracció que pot comportar sancions per als responsables de l’incompliment. La Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP) és l’autoritat que vetlla pel compliment de la normativa en matèria de transparència. Durant els mesos…

Categories