Els dos primers èxits

Només presentant-nos a les eleccions municipals ja hem aconseguit dues fites:

1- Que el dia 28 de maig es pugui triar a qui es vol votar. Això és molt important, perquè assegura el pluralisme, incentiva la competitivitat i fa que les llistes defineixin clarament els seus eixos. Això no passava des de les eleccions de 1995, fa 28 anys!

2- Que hi hagi campanya electoral, que les candidatures s’expliquin, que els ciutadans rebin informació detallada de què pensen fer uns i altres. I això és fantàstic! La informació flueix i la comunicació funciona. Això enriqueix la comunitat.

Hem millorat la política local només d’arribar-hi i també volem millorar la gestió de l’Ajuntament de Cabassers. Ens hem presentat per a millorar-ho tot i ho farem amb vosaltres. Junts farem un Cabassers modern i atractiu.

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva
  Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva

  Aquesta mesura és fruït de la negociació del reial decret 8/2023 del mes de gener. El dia 10 de gener Junts per Catalunya negocia amb el PSOE millores en l’autogovern i el benestar i qualitat de vida dels catalans. Incorpora en els Reials Decrets, entre d’altres mesures, la rebaixa del 5% al 0% de l’IVA…

 • Resum del ple extraordinari del 18 de juny de 2024
  Resum del ple extraordinari del 18 de juny de 2024

  L’ordre del dia del ple extraordinari del 18 de juny de 2024 només tenia dos punts, ambdós relacionats amb l’abastiment d’aigua. El primer punt era l’aprovació definitiva del projecte “Construcció d’un nou pou amb caseta al polígon 10, parcel·la 123 de Cabacés”, amb un pressupost de 110.525,99€, aprovar la relació detallada de béns i drets…

 • Convocatòria de ple extraordinari pel 18 de juny
  Convocatòria de ple extraordinari pel 18 de juny

  El proper 18 de juny de 2024, a les 19h i a la sala de plens de l’Ajuntament de Cabassers, se celebrarà una sessió extraordinària amb dos punts a l’ordre del dia: 1- Aprovació definitiva del projecte “Construcció d’un nou pou amb caseta al polígon 10, parcel·la 123 de Cabassers”. Aquest projecte fou aprovat inicialment…

Categories