Presentem candidatura a l’Ajuntament de Cabassers

Falta un any per a les eleccions municipals del 2023, i un grup de veïns de Cabassers hem decidit presentar candidatura a l’Ajuntament. Hi anem preparats tant per a governar com per a fer-hi oposició. El nostre programa de govern té deu punts bàsics, tots encaminats a garantir els drets individuals i col·lectius, la informació, la participació, la transparència, la qualitat democràtica i el bon govern:

Si obtenim la majoria de regidors, l’eix central de la nostra acció de govern serà la cultura, sense desatendre cap altra qüestió. Si podem singularitzar-nos amb alguna cosa a Cabassers és, justament, amb la cultura, el patrimoni, la tradició i la història, des de la més antiga a la més recent.

Si no obtenim la majoria de regidors, farem oposició. És a dir, fiscalitzarem el govern local, i exercirem les funcions de control pròpies de qualsevol sistema democràtic. Farem tots els esforços necessaris per tal que la informació institucional i pública arribi amb fluïdesa a la població.

Fem les coses de manera diferent, perquè creiem que la política ha de ser participativa. Per això no presentem una llista tancada, sinó un projecte obert. Qui vulgui participar amb nosaltres de la renovació que proposem, que vingui. Entre tots els qui siguem decidirem l’odre de la llista electoral, si ens presentarem sota les sigles d’un partit ja constituït i quin, si crearem una agrupació d’electors, o si fundarem un partit polític de caire local de Cabassers. Si voleu participar, contacteu amb nosaltres.

Si ens doneu la confiança, farem una renovació profunda de l’Ajuntament, començant per garantir el bon govern, l’accés a les dades i la digitalització de l’administració. Ja tenim a punt el que serà el domini de la web municipal si governem:

cabassers.cat