Presentem una moció perquè es netegi la séquia de la vila

El camí de la séquia de la vila, que uneix l’antic dipòsit municipal d’aigua ubicat a la zona del Calvari, sobre l’indret anomenat les Tres Creus, amb l’ermita de Sant Roc, té diverses conduccions municipals d’aigua abandonades. Aquestes instal·lacions, superposades les unes sobre les altres o paral·leles, es componen de tubs d’amiant, policlorur de vinil i polietilè. L’àrea on hi ha tots aquests residus abandonats es troba dintre del Parc Natural de la Serra de Montsant. En alguns indrets d’aquest camí alguns d’aquests components s’hi acumulen desinstal·lats i amuntegats.

Tenint en compte que impulsar els serveis i obres municipals és una atribució de l’alcalde i que el Ple pot proposar a qui té les competències per a dur a terme actuacions que les promogui, el grup municipal de Junts-Compromís Municipal proposa l’adopció del següent: instar l’alcaldia a impulsar les tasques necessàries per a retirar els residus indicats a l’exposició de motius d’aquesta moció per a complir la legislació de prevenció i control de les activitats i la d’espais naturals.

Aquí hi podreu veure el document presentat perquè es debati i voti al ple ordinari de març de 2024.

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva
  Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva

  Aquesta mesura és fruït de la negociació del reial decret 8/2023 del mes de gener. El dia 10 de gener Junts per Catalunya negocia amb el PSOE millores en l’autogovern i el benestar i qualitat de vida dels catalans. Incorpora en els Reials Decrets, entre d’altres mesures, la rebaixa del 5% al 0% de l’IVA…

 • Resum del ple extraordinari del 18 de juny de 2024
  Resum del ple extraordinari del 18 de juny de 2024

  L’ordre del dia del ple extraordinari del 18 de juny de 2024 només tenia dos punts, ambdós relacionats amb l’abastiment d’aigua. El primer punt era l’aprovació definitiva del projecte “Construcció d’un nou pou amb caseta al polígon 10, parcel·la 123 de Cabacés”, amb un pressupost de 110.525,99€, aprovar la relació detallada de béns i drets…

 • Convocatòria de ple extraordinari pel 18 de juny
  Convocatòria de ple extraordinari pel 18 de juny

  El proper 18 de juny de 2024, a les 19h i a la sala de plens de l’Ajuntament de Cabassers, se celebrarà una sessió extraordinària amb dos punts a l’ordre del dia: 1- Aprovació definitiva del projecte “Construcció d’un nou pou amb caseta al polígon 10, parcel·la 123 de Cabassers”. Aquest projecte fou aprovat inicialment…

Categories