Convocatòria de ple extraordinari pel 7 o 8 d’agost de 2023

Actualització 03/08/2023: hem presentat un recurs de reposició contra el decret d'alcaldia que convoca aquest ple per defecte de forma: no queda clar si es convoca pel dia 7 o pel dia 8 d'agost.

Se celebrarà a la sala d’actes de l’Ajuntament de Cabassers a les 13:00h, amb aquest ordre del dia:

1- Presa de possessió de la Regidora CRISTINA MASIP ROFES.

2- Constitució de la Comissió Especial de Comptes de l’Ajuntament de Cabassers.

3- Aprovació de la modificació del pressupost 03/2023 per suplement de crèdit.

4- Aprovació de la modificació del pressupost 04/2023 de crèdit extraordinari.

Per a poder preparar aquest ple hem presentat dues sol·licituds d’informació: primerament hem demanat que se’ns faciliti la resolució escrita a l’esmena que vam presentar contra el punt 4 de l’odre del dia del ple anterior (composició de la Comissió Especial de Comptes), ja que hem observat que aquella proposta de resolució s’ha tornat a introduir a l’ordre del dia del ple del dia 8 d’agost sense les modificacions que vam proposar, i per tant entenem que han desestimat l’esmena. A l’acta de la sessió del 14 de juliol hi consta que l’esmena presentada es resoldria per escrit, però no l’hem rebut. Per això la demanem abans del ple, per si dels fonaments de dret que s’hagin usat es dedueix que es pot presentar una altra esmena amb diferents fonaments jurídics.

També necessitem conèixer els detalls de les despeses de les modificacions de pressupost dels punts 3 i 4, i per això hem demanat la informació: volem saber quin projecte és el que s’ha encarregat, quin tipus de vehicle elèctric es compra i per a quins usos, i els detalls del pou que s’ha de construir. Per a poder configurar el sentit del nostre vot hem de conèixer tots aquests detalls, si no, estaríem votant assumptes que desconeixem. No es pot emetre un vot a cegues en cap cas, ja que si els acords adoptats o rebutjats incorreguessin en algun tipus de responsabilitat civil o penal per acció o omissió l’hauríem d’assumir segons el que haguéssim votat. Per això, com és lògic, demanem la informació, per a saber què votem.

Podreu seguir el ple en directe a partir de les 13:00h del dimarts, 8 d’agost de 2023, al nostre canal de YouTube: tv.cabassers.net

Compartiu aquesta informació

Cerca

Notícies destacades

 • Proposem que els pressupostos 2024 contemplin una partida per a prospeccions arqueològiques
  Proposem que els pressupostos 2024 contemplin una partida per a prospeccions arqueològiques

  Cabassers té un patrimoni arqueològic inexplorat, del que de tant en tant n’apareixen indicis. A les fotos: una moneda romana del 383/88 d.C. trobada al terme, i una teula, possiblement també romana. A Junts Cabassers creiem que la cultura és un motor de transformació, i el nostre patrimoni s’ha d’explicar. I per a poder-lo explicar…

 • El grup municipal de Junts Cabassers està al vostre servei
  El grup municipal de Junts Cabassers està al vostre servei

  Falta menys d’un mes per a la celebració del proper ple ordinari de l’Ajuntament de Cabassers. Recordeu que teniu el grup municipal de Junts a la vostra disposició per a formular preguntes al govern i presentar propostes perquè el ple les voti. Podeu fer-nos arribar les vostres aportacions mitjançant aquesta web: sindic.cabassers.net Les vostres comunicacions romanen confidencials…

 • La GAIP dona la raó a Junts Cabassers i obliga el govern municipal a facilitar informació pública
  La GAIP dona la raó a Junts Cabassers i obliga el govern municipal a facilitar informació pública

  L’accés a la informació pública és un dret reconegut per la legislació vigent, i negar-lo constitueix una infracció que pot comportar sancions per als responsables de l’incompliment. La Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP) és l’autoritat que vetlla pel compliment de la normativa en matèria de transparència. Durant els mesos…

Categories